Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/kontormobeldk_161/public/wp-content/plugins/et-core-plugin/app/controllers/elementor/modules/css.php on line 167
Mødestole - Kontormøbel.dk

Der findes mange forskellige slags mødestole og konferencestole, så mødelokalet kan indrettes lige efter dit behov og lokalets formål. Hvis lokalet bruges til forskellige slags arrangementer kunne det være fordelagtigt med stabelbare stole, hvorimod et konferencelokale med lange stillesiddende møder kunne have fordel af komfortable og bevægelige stole. 

I dag kan man få en konferencestol i et flot design uden at skulle gå på kompromis med komforten, hvilket er yderst vigtigt når der ofte kan forekomme lange dage med møder.

Hvilken slags mødestol skal jeg vælge?
Når du skal ud og erhverve dig nye møde- eller konferencestol er det en god ide først at fastslå, hvor stolene skal bruges og til hvilket formål. Hvis det omtalte lokale primært skal bruges til lange møder, er polstrede stole på hjul og/eller med drejefod samt armlæn en rigtig god ide. Drejefoden giver brugeren lov til at dreje hele kroppen på enkel og ukompliceret måde, hvis der f.eks. skal gennemgås noget på en skærm eller whiteboard. Bliver lokalet omvendt brugt til flere forskellige formål, er det smart med stabelbare stole, der hurtigt kan stilles væk.  

Uanset lokale og formål tilbyder vi flotte, elegante og billige konferencestole i høj kvalitet. Alle stolene kan noget forskelligt, så det gælder bare om at finde det rette til lige præcis dit behov. 

Siddekomfort øger koncentrationen
Vælges der en mødestol, hvor siddekomforten er højt prioriteret, øges brugernes fokus samt effektivitet. Den gode siddekomfort bidrager til høj koncentration, så mødedeltagerne får mest muligt ud af mødet og husker hvad der blev talt om. 

Mødestol med eller uden armlæn?
Fordelen med en mødestol eller konferencestol uden armlæn er, at stolen fylder mindre og der derfor kan placeres flere stole ved siden af hinanden. Omvendt, hvis man køber en konferencestol med armlæn øges komforten og brugeren får lettere ved at føle sig tryg, afslappet og tilpas til mødet.

Forskellige former for polstring
Hos Kontormøbel.dk har du mange muligheder for valg af polstring og farve til dine mødestole. Muligheden for polstring og farve varierer dog alt afhængigt af den valgte stol. Af former for polstring kan nævnes: læder, kunstlæder, velour og stof. Vælg den farve og det materiale, der skal til for give din virksomhed det ønskede udtryk.