Tilbage til forrige side

Afskærmning og værnemidler

Siden Covid-19 kom til verden, er afskærmning og værnemidler blevet en integreret del af vores alle sammens hverdag. Vi har et ansvar for hinanden, og det imødekommer vi i dagligdagen ved at bruge værnemidler, såsom håndsprit, mundbind, visir. På arbejdspladserne er der også begyndt at dukke standere op til håndsprit ved indgangen og rundt omkring i afdelingerne. En anden måde, hvorpå virksomheden kan mindske smitterisikoen og derved øge medarbejdernes tryghed, er ved at gøre brug af afskærmning mellem skrivebordene. Ved at sætte en skillevæg op i transperent PETG plast mellem medarbejderne stopper man eventuelle bakterier i at flyve fra én kollega til en anden helt uden at skærme af for det naturlige lys i rummet samt kollegaen på den anden side. PETG plast er desuden et fødevaregodkendt materiale, som består af en overflade, der er let at rengøre og tåler almindelige rengøringsmidler og sprit. 

Forskellige former for afskærmning
Der findes rigtig mange forskellige former for afskærmning. Hos Kontormøbel.dk tilbyder vi alt fra bordafskærmning, gulvafskærmning og ophængt afskærmning til fastmonteret afskærmning med specialdesignede klemmer. Får du brug for en tillægsplade til smitteafskærmningerne kan denne også nemt købes og sættes vinkelret på, hvor det ønskes. I sidste ende kan skærmvæggene bruges i alle mulige forskellige sammenhænge alt efter behov og indretning af kontoret. 

Hvilken form for afskærmning skal jeg vælge?
Når du skal vælge afskærmning er det vigtigt at kigge på, hvor skærmen skal bruges og hvilke funktioner den gerne skulle besidde. Har du brug for en lille flytbar skillevæg mellem to kollegaer eller skal det være det helt modsatte i form af en større gulvskærm, der skærmer af i fuld højde? Skal afskærmningen være fastmonteret, som er en mere stabil og permanent løsning eller skal den være flybar for at give mulighed for et mere varierende arbejdsmiljø? Uanset, hvad du har brug for og hvilke funktioner du søger, findes der også en løsning til dig og dit kontorlandskab.

Afskærmning med eller uden hjul
For at øge funktionaliteten, kan det være en god ide at købe en mobil skillevæg på hjul. Denne smarte skillevæg på hjul giver mulighed for at ændre kontorindretningen, da den både kan fungerer som en fritstående skillevæg, men også som en skillevæg mellem kollegaer. (Hjulene monteres let med en enkelt skrue.)

Forskellige former for værnemidler
Værnemidlerne er kommet for at blive, så det kan være en god ide at vælge de rigtige løsninger for dig og din virksomhed allerede nu. Siden Covid-19 kom til er der designet og udviklet mange nye smarte gadgets for at komme smitten til livs på en innovativ måde. Der er bl.a udviklet flere forskellige standere til håndsprit, som fungerer elektronisk for at fjerne antallet af berøringsflader. Håndspritsstanderen kan evt. kombineres med den nye mundbinddispenser, hvor man let kan trække et mundbind ud til sig selv efter afspritning af hænderne. Et andet innovativt produkt er en UV Sterilizer Box, der på blot 3 minutter dræber 99% af alle bakterier og vira ved hjælp af UV lyset i boksen. Af mere almindelig kendte værnemidler tilbyder vi hos Kontormøbel.dk mundbind, visir, engangshandsker, hånddesinfektion og overfladedesinfektion.